5 speciale donderdagen om bij jezelf te zijn


Vijf speciale donderdagen om bij je zelf te zijn

Door: Fons Delnooz

Data 2016: 14 januari; 18 februari; 17 maart; 14 april; 2 juni

Tijd: Alle dagen van 10.00 tot 17.00

Locatie: Praktijk de Verbinding of elders in ons dorp (Gendt, tussen Nijmegen en Arnhem).

Kosten 5-daagse: € 695,- inclusief 21% BTW (574,38 excl. BTW)

Aanmelden: Inschrijfformulier 5 donderdagen om bij jezelf te zijn – 2016

Wat gaan we doen?

Vijf donderdagen wordt je uitgenodigd middels ons hele pakket aan mogelijkheden om met jezelf in contact te zijn. Met welk deel van jezelf? De richting is om voorbij de emotionele laag te gaan, voorbij de onrust van het hoofd, in de stilte van het hart. De uitnodiging is om in de tussenliggende maanden te verdiepen wat we je tijdens de donderdagen aanreiken. Om je daarbij te helpen zullen we elke keer een of meerdere oefeningen meegeven.

Het zijn vijf voedende dagen waarin je het contact met jezelf kunt verdiepen; waarin je diep ontspant en je je levenskracht bevrijdt.

De aard van ons werken zal zacht en toch intens zijn. We zullen gebruik maken van enkele van de talloze technieken die we de afgelopen 4o jaar hebben ontwikkeld. Het is geen vaststaand lesprogramma, maar een programma dat vorm krijgt in de interactie met de deelnemers. De richting van het werk is duidelijk, hoe we daar precies naar toe werken is afhankelijk van de deelnemers en de ontwikkeling die ze tijdens deze maanden maken. Je mag er op vertrouwen dat we een overvloed aan mogelijkheden hebben om deze dagen echt goede, fijne dagen te maken.