Edelstenen ervaren: een buitenkans voor liefhebbers


Door: Fons Delnooz (10.00 – 17.00) en Patricia Martinot (16.00 – 17.00 voor persoonlijk advies en uittesten edelstenen).

Data: 

  • zaterdag 6 juli 2019
  • zondag 7 juli 2019
  • zaterdag 1 november  2019

Tijd: de dag is  van 10.00 tot 16.00, met een uitloop tot 17.00 voor wie naar edelstenen in ons winkeltje wil kijken, een persoonlijk advies voor edelstenen wil, of edelstenen persoonlijk kinesiologisch uitgetest wil hebben.

Locatie: Praktijk de Verbinding (Kruisstraat 21 te Gendt tussen Nijmegen en Arnhem).

Kosten: een dag kost €120,– inclusief 21% BTW (99,17 excl. BTW).

Aanmelden:

Inschrijfformulier Edelstenen Ervaren 6 juli 2019

Inschrijfformulier Edelstenen Ervaren 7 juli 2019 

Inschrijfformulier Edelstenen Ervaren 1 november 2019

Geschikt voor particulieren en hulpverleners.

 

Over deze dag

Edelstenen hebben een verrassende schoonheid en kracht. Wie ooit in ons winkeltje is  geweest, zal dat ongetwijfeld hebben gezien. De schoonheid van edelstenen voegt iets extra’s toe aan je huis, tuin en werkomgeving. Edelstenen stralen ook een kracht uit die juist voor gevoelige mensen heel weldadig is. Ze vullen je persoonlijk energieveld (sieraad) of  omgeving (grotere steen) met een prachtige vibratie. Wij zijn gespecialiseerd in ruwe en gepolijste edelstenen van uitzonderlijke kwaliteit. In deze dag werken we met deze prachtige stenen. We maken steeds een heel krachtige  tafel met edelstenen rondom een thema. Zo’n tafel is echt prachtig. Daar gaan we rondom zitten en  mee werken, meestal tot aan de pauze: dan wordt voor u een nieuwe tafel gemaakt. Een dag je afstemmen op zoveel hoogwaardige stenen wordt door de deelnemers steeds weer als uiterst weldadig ervaren – óók door mensen die zeer veel ervaring met edelstenen hebben; ook door mensen die vaker zo’n dag bij ons hebben gedaan.  Dat komt door de kwaliteit en hoeveelheid van de stenen, door de rust en de tijd die er zomaar is. Je zakt er steeds dieper in. Deze dag is geschikt voor mensen die nieuwsgierig zijn naar edelstenen, maar nog niet zoveel ervaring hebben, voor de meer ervaren mensen én voor de mensen die al jaren intensief met stenen werken. Iedereen kan deze dagen op zijn eigen niveau meedoen. Daarmee is de cursus toegankelijk voor instekers en tegelijkertijd juist ook zeer voedend voor ervaren mensen.  Een unieke kans dus om onze hele collectie te ervaren. Voor de duidelijkheid: dit is een ééndaagse workshop. Er is plaats voor maximaal 6 deelnemers. Wilt u graag komen, meldt u zich dan vooral op tijd aan!