Verder met Spiertesten: jaartraining


Data 2018, 2019:   29 november 2018; 24 januari 2019; 28 maart 2019; 23 mei 2019; 3 oktober 2019  (allen donderdagen)

Door: Patricia Martinot, met assistentie van Fons Delnooz

Tijd: 10.00 – 17.00 uur

Locatie: Praktijk de Verbinding

Kosten: € 798,- inclusief 21% BTW (659,50 excl. BTW)

Voorwaarde voor deelname: om aan deze cursus deel te kunnen nemen, dien je ooit een training spiertesten bij Patricia Martinot te hebben gevolgd.

Lesmateriaal: voor de basisopleiding in 2018 hebben we een lesmap geschreven. Voor alle aanvullende technieken die in deze jaartraining wordt gegeven, krijg je aanvullend lesmateriaal. Hiervoor worden geen meerkosten gevraagd.  Diegenen die eerder aan training spiertesten (kinesiologie)  hebben deelgenomen, maar niet over deze basismap beschikken, kunnen deze bij ons naar wens bestellen á 15,00 euro. Je krijgt deze map dan digitaal toegestuurd.

Aanmelden: Inschrijfformulier Verder met Spiertesten- jaartraining 2018-2019 

Over de jaartraining
foto spiertest

Deze jaartraining bestaat uit 5 lesdagen. In elke lesdag wordt een thema behandeld.  De rode draad is  elke lesdag: een thema introduceren en uitleggen; leren hoe je in dit thema kunt testen; begrijpen hoe je daarmee kunt werken en dan natuurlijk: aan de slag, oefenen!

Dit zijn de thema’s:

Dag 1: in de basistraining heb je geleerd een track naar het verleden te doen, tot aan de conceptie. Nu leer je de track uit te breiden met vorige levens en met generationele lijnen. Dit laatste betreft de invloed van de lijnen van vader en moeder.

Dag 2:  in ons werk werken we veel met de aura en het Centrum van Bewustzijn. Voor hooggevoelige mensen zijn dit kernbegrippen om zicht te krijgen wat er speelt. Deze concepten worden uitgelegd; je leert hoe je deze kunt testen; wat die informatie nu precies betekent en hoe je daarmee kunt werken.

Dag 3: deze dag werken we met het concept doorstroming. Bij het kruinchakra stroomt vitale energie naar binnen. Idealiter kan deze vrij doorstromen naar het basischakra (stuit) en krijgen zo alle chakra’s voldoende vitale levenskracht. Vaak is deze doorstroming beperkt. Je leert te testen hoe de doorstroming is; door middel van een bodyscan te testen waar het eerste grote blok zit in de doorstroom naar beneden; hoe je daarmee kunt werken.

Dag 4: Een emotionele lading die je voelt kan van je zelf zijn, maar het kan ook een lading zijn die je van iemand of ergens hebt opgepakt. Deze dag leggen we uit hoe dit werkt; hoe je dit kunt testen en natuurlijk hoe je daarmee kunt werken.

Dag 5: We werken deze dag met het concept groot karma. Karma heeft verschillende betekenissen. Hier gaat het om de levenslessen die in dit leven op je bordje liggen. Sommige karma’s zijn relatief eenvoudig. Maar er is ook wat wij noemen groot karma. Dit betreft karma dat moeilijk op te lossen is. Het komt steeds weer terug in je leven, het is de rode draad in het leven. Het blijft terugkomen, totdat je het hebt opgelost.  Hoe krijg je duidelijk wat iemands (of jouw eigen) rode draad is in je leven. Hoe kun je met zo’n rode draad werken? Dat is het reuze interessante thema van deze 5e lesdag.

Kortom: 5 dagen die een schatkist aan kennis, inzichten en vaardigheden omvatten!