Bachremedies en andere bloesemremedies:
een schatkist vol mogelijkheden
Trainer: Fons Delnooz
Data: 13, 14 augustus 2020
Tijd: 10.00-17.00, beide dagen, met 1 uur middagpauze
Locatie: Praktijk de Verbinding. Bij mooi weer in ons tuinhuis en tuin. We hebben een grote, heerlijke tuin met een grote vijver en daaraan een grote vlonder en tuinhuisje.
Kosten: €375,- incl. BTW
Voor: particulieren en hulpverleners
Maximum aantal deelnemers: 10
Informatie: bel of mail ons!
Aanmelden: zie de button beneden aan deze pagina
Over de training
Enkele jaren nadat ik was afgestudeerd als orthopedagoog kwam ik voor het eerst in contact met bloesemremedies. Ik was verkocht en nu, 30 jaar later, ben ik dat nog steeds. Ik werk er bijna elke dag mee, al die jaren.

Bij bloesemremedies is de energetische vibratie van een bloem overgedragen op water en alcohol. Die vibratie bevat een boodschap op energetisch niveau. Die boodschap gaat altijd over een specifiek gebied: dat gebied van kennis dat in die bloem aanwezig is. Als je enkele druppeltjes inneemt, wordt de boodschap van die bloem op energetisch niveau aan je overgedragen. Kijk, zo kun je dit oplossen, zegt de bloem tegen je. En dan is het aan jou of je dat omarmt of loslaat want bloesemremedies werken volkomen binnen de vrije wil. Bloesemremedies geven hun boodschap af op het energetische niveau, maar werken door naar alle lagen van de persoon.

Omdat bloesemremedies hun boodschap aanreiken op het energetische niveau zijn ze ook heel geschikt als werken met mentaal inzicht niet gaat of niet werkt. Denk bijvoorbeeld aan: baby’s, kleine kinderen, mensen met beperkte verstandelijke vermogens, demente mensen, heel zieke mensen, mensen in coma, stervende mensen, etc. Ook dieren kunnen heel goed reageren op bloesemremedies.

In deze training behandelen we vele aspecten van bloesemremedies:

Hoe werken ze?
Hoe kies je een bloesemremedie?
Welke bloesemremedie (sets) zijn er allemaal?
Het praktische gebruik (flesjes, doseringen, alcohol, etc.).
Strategieën: de ingang waarmee je kiest is bepalend voor de bloesem die je vindt. We leren je wat wij in tientallen jaren werken met bloesemremedies zijn gaan ervaren als de meest effectieve, elegante weg.
Kinderen kunnen zélf (leren te) kiezen: daarmee geef je ze een enorm stuk gereedschap.
Bloesemremedies zijn goed beschreven: bij welk probleem ze werken en welk inzicht, oplossing ze dan aanreiken. Voor sommige mensen zijn juist deze inzichten een grote meerwaarde.
Natuurlijk gaan we ook aan de slag. Rondom thema’s van jezelf, van je kind of huisdier kies je bloesemremedies. Het proces van intuïtief kiezen begeleiden we.

Voor particulieren en hulpverleners
Deze training is voor mensen die voor hen zelf of in hun thuissituatie bloesemremedies willen gebruiken voor de processen van henzelf, familie of huisdieren.

Mensen die met mensen werken kunnen de kennis die ze hier krijgen gebruiken in hun werk, afhankelijk van hun eigen beroepsvaardigheden. Als je een geschoolde en ervaren hulpverlener bent, kun je de kennis en vaardigheden die je hier krijgt (deels) toepassen in je werk. Als je geen ondergrond hebt, kun je dit als een mooie stap zien. Een tweedaagse training is natuurlijk geen zelfstandige opleiding in hulpverlenen.