Energetische bescherming; Basisboek voor hooggevoelige mensen


Energetische bescherming; Basisboek voor hooggevoelige mensen
Author:
Publisher: Ankh-Hermes.nl
Publication Year: 2017
ASIN: B00O10HX3W
ISBN: 9789020211405

Fons Delnooz en Patricia Martinot schreven al in 2000 de eerste versie van hun boek over energetische bescherming. In deze vernieuwde versie van Energetische bescherming, basisboek voor hooggevoelige mensen is vrijwel de volledige inhoud geactualiseerd, met veel aandacht voor o.a. de invloed van sociale media op hooggevoelige mensen. In Energetische bescherming wordt in zeer heldere taal uitgelegd hoe hooggevoeligheid 'werkt' en worden talloze handvatten aangereikt om er grip op te krijgen. Energetische bescherming is al jaren (10e druk!) een 'lijfboek' voor hooggevoelige mensen die weer in het (volle) leven willen staan, in hun relatie, gezin, werk en sociale leven.

About the Book

Fons Delnooz en Patricia Martinot hebben als coaches tienduizenden sessies en talloze workshops en trainingen gegeven rondom het thema hooggevoeligheid. Als coaches doen ze al 20 jaar intensief onderzoek naar hoe hooggevoeligheid mogelijk is en hoe een gevoelige mens daar invloed op kan hebben. Hun werk is praktisch georiënteerd: welke kennis, inzichten en vaardigheden hebben hooggevoelige mensen nodig, zodat ze weer vol in het leven kunnen staan, in het gezin, in het werk, in de relatie, in het sociale leven. Dit boek beschrijft onmisbare kennis en oefeningen. Vele humorvolle tekeningen (Erika Landman) maken de tekst toegankelijk voor de meer visueel ingestelde lezers.
Energetische bescherming lijkt vaag, abstract, onzichtbaar. De boeken van Delnooz en Martinot maken deze wereld zéér concreet, zeer herkenbaar, tastbaar. De oefeningen hebben zich bewezen in het werk met talloze mensen: ze zijn uiterst effectief, maar toch zeer eenvoudig en vooral ook in heel korte tijd toe te passen.
Deze boeken over energetische bescherming worden in vele opleiding voor coaches en therapeuten gebruikt.

De drie boeken die zij schreven over energetische bescherming…
+ kunnen in willekeurige volgorde worden gelezen
+ overlappen elkaar slechts heel beperkt: elk boek beschrijft unieke kennis, inzichten en oefeningen

Omdat de titels van deze 3 publicaties (toch wel verwarrend) veel op elkaar lijken, zetten we ze hier op een rij:
1. Energetische bescherming: tegen leeglopen, vervuilen, meetrillen.
Dit boek is de eerste publicatie van 2000. Deze is nu alleen nog verkrijgbaar in de Engelse vertaling bij Amazon, als paperback en als e-book onder de titel: Energetic protection. HSP? This is your book!
2. Energetische bescherming: basisboek voor hooggevoelig mensen.
Dit boek is de volledig herziene versie van het hiervoor genoemde boek (nr. 1). De inhoud van dit boek en het vorige overlappen elkaar dus slechts beperkt. Bovendien is dit boek voorzien van humorvolle tekeningen door Erika Landman.
3. Handboek Energetische bescherming.
Ook in dit boek zijn veel inzichten, concepten en oefeningen opgenomen die niet in de andere boeken staan. Ook met deze concepten en oefeningen werken we elke dag in onze praktijk – omdat ze werken!

Look Inside
Disclosure of Material Connection: Some of the links in the page above are "affiliate links." This means if you click on the link and purchase the item, I will receive an affiliate commission. I am disclosing this in accordance with the Federal Trade Commission's 16 CFR, Part 255: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."