Reiki als ambacht; de onzichtbare wereld achter reiki


Reiki als ambacht; de onzichtbare wereld achter reiki
Author:
ISBN: 9789020243628

Is werken met reiki of helende energie makkelijk? 'Nee!', zeggen de auteurs. Wie met reiki in contact komt, stapt in een onzichtbare wereld. Dit boek licht de sluier op. Ht laat zien wat er werkelijk gebeurt als mensen met reiki werken. Deze werkelijkheid blijkt veel complexer te zijn dan vaak wordt gedacht. De lezer leer hoe hij kan waarnemen of de energie stroomt, hoe hij deze energiestroom kan zuiveren en intensiveren, waarom de energie bij de enen mens wel stroomt en bij de andere niet en ook wat hij daaraan in de praktijk kan doen.
Uniek is de wijze waarop de tekst wordt ondersteund met vele krachtige kleurenafbeeldingen. de gebruikte kleuren zijn namelijk gekozen op hun helende, openende en beschermende werking. De lezer krijgt daardoor een veel diepere afstemming op de symbolen dan wanneer deze in zwart-wit waren afgedrukt.

About the Book

Dit boek is nieuw niet meer verkrijgbaar. Wel zijn soms tweedehands exemplaren beschikbaar op bijvoorbeeld Amazon en marktplaats.

Reiki als ambacht is een prachtig boek voor iedereen die in reiki is geinteresseerd. Het is zo geschreven dat zowel de beginneling als de ervaren reiki-master veel uit dit boek kan halen. Omdat reiki ook behandeld wordt als het werken met helende energie in brede zin is dit boek ook uitermate geschikt voor helers die op een andere manier met helende energie werken.
Reiki als ambacht dat op allerlei niveaus kan wroden uitgevoerd. dit boek staat voor verkieping. Voor onderzoek. Voor steeds dieper en dieper willen leren wat reiki is en hoe er mee kan worden gewerkt.

Recensie(s)

Een handboek voor zowel beginners als ervaren Reiki-Masters met brede praktische informatie. Men vindt er de basisuitleg over wat een energielichaam is, de Reiki-initiaties en het eventueel dichtslibben van het energiekanaal. Aan de relatie hulpverlener-client en de verantwoordelijkheden hierbij wordt uitgebreid aandacht besteed. Ook of men toe is aan een initiatie en hoe de keuze van de meester voor het Reiki-onderwijs gemaakt wordt zijn onderwerpen. Uiteraard komen ook de drie niveaus van Reiki aan de orde alsmede het intuitief werken met Reiki en het werken met Reiki in de aura. Uiteindelijk worden de Yod-initiatie, de Melchizedik-initiatie en de initiatie van het Violette Vuur behandeld. Toch blijft alle informatie binnen bepaalde grenzen, zodat men niet na het lezen van dit boek direct zelf aan de slag gaat als Reiki-Master maar op zoek zal moeten gaan naar een deskundige Master. Het boek is voorzien van in prachtige en helende kleuren uitgevoerde afbeeldingen van Reiki-symbolen en voorzien van een literatuurlijst en een lijst van illustraties en oefeningen zoals in het boek opgenomen.
(Biblion recensie, J.C.I. Janssens)

Disclosure of Material Connection: Some of the links in the page above are "affiliate links." This means if you click on the link and purchase the item, I will receive an affiliate commission. I am disclosing this in accordance with the Federal Trade Commission's 16 CFR, Part 255: "Guides Concerning the Use of Endorsements and Testimonials in Advertising."