Consulten


1357658Door de aard van onze werkwijze kunnen we werken met problemen van heel verschillende aard. We werken met mensen van alle leeftijden, vanaf de zwangerschap tot en met het proces van overgaan. Veel voorkomende hulpvragen zijn bijvoorbeeld:

Hooggevoeligheid, herkenbaar aan een zeer breed scala van klachten, van onverklaarbare vermoeidheid tot stemmen horen bij kinderen, van schijnbaar onverklaarbare plotselinge woede tot  ‘uit je zelf gaan’. Emotionele onbalans, verlangen naar dieper contact met jezelf, begeleiding van kinderen zelf en begeleiding van de ouders bij de opvoeding, zingevingsvragen, werk- en carrièregerichte vragen, begeleiding van jongeren; ook t.a.v. schoolkeuze, behoefte aan het verwerken van trauma’s, spirituele verdieping, begeleiding bij sterven, begeleiding bij het leven.

 

Enige kenmerken van hoe we werken

We zijn altijd positief gericht. We zoeken naar uw mogelijkheden, ingangen, oplossingen. Dat is veel productiever dan precies te onderzoeken hoe u vastzit. We werken met inzicht en emoties. Daarnaast werken we met het energetische lichaam. Met name voor heel gevoelige mensen is dat vaak een voorwaarde om zich weer krachtig, begrensd en in contact met hen zelf te voelen. In een consult geven we vaak oefeningen mee om thuis te doen, zodat wat in het consult is ervaren en geleerd, thuis wordt eigen gemaakt. Het is bijna altijd fijn als u als ouder meedoet met het consult voor uw kind. Bij oudere kinderen kan dat een heel enkele keer anders zijn. U mag altijd een partner of vriend(in) meenemen, als u dat fijner vindt, bijvoorbeeld omdat u dan achteraf alles nog eens goed kunt doorpraten, of omdat u dat als veiliger ervaart.

 Telefonische en Skype consulten

We geven telefonische consulten aan mensen die te ver weg wonen om te komen, zich niet goed genoeg voelen om te komen, niet durven reizen, onverwachts de reis naar ons niet kunnen maken, bijvoorbeeld omdat het openbaar vervoer staakt of de weg zo dicht zit, dat ze terugreizen naar huis. We hebben zeer goede ervaringen met telefonische consulten. We hebben vele mensen in het buitenland geholpen die we nóóit gezien hebben. Onze voorkeur is altijd om de intake hier bij ons te doen, maar als dat onmogelijk is, is dat geen reden  om u niet te helpen. Telefonische consulten geven we ook in het Engels en Duits. De telefonische verbinding kan tot stand komen door gewoon te bellen of door te skypen (gratis bellen via internet). Skypen is voordeliger, maar de kwaliteit van de verbinding is niet altijd even goed.  Voor het consult krijgt de cliënt achteraf een BTW-factuur.

Skype Me™!