Begeleider: Fons Delnooz en het laatste uur met Patricia Martinot

Data: ééndaagse workshop

  • 4 juli 2020 zaterdag
  • 7 november 2020 zaterdag

Deze eendaagse workshop is  van 10:00 – 16:00 met een pauze van 1 uur en een uitloop tot 17:00 voor wie naar edelstenen in ons winkeltje wil kijken, een persoonlijk advies voor edelstenen wil of edelstenen persoonlijk kinesiologisch uitgetest wil hebben, of nog een uur in de fijne sfeer wil  blijven.
LocatiePraktijk de Verbinding
Kosten: €120,- incl. BTW / €99,17 excl. BTW
Voor: maximaal 6 particulieren en/of hulpverleners
Aanmelden:

  • Inschrijfformulier 4 juli 2020
  • inschrijfformulier 7 november 2020

Informatie: Bel of mail ons!

Waarom edelstenen ervaren?
Deze dag is een buitenkans voor liefhebbers. Een dag je afstemmen op zoveel hoogwaardige edelstenen ervaren deelnemers steeds weer als uiterst weldadig. Of zij nou veel of nog helemaal geen ervaring met edelstenen hebben. Edelstenen hebben een verrassende schoonheid en ze stralen een kracht uit die juist voor gevoelige mensen heel weldadig is. Als sieraad vullen ze je persoonlijke energieveld. Een grotere steen vult je omgeving met een prachtige vibratie.

Unieke en krachtige ervaring
De schoonheid van edelstenen voegt iets extra’s toe aan je huis, tuin en werkomgeving. Wie wel eens in ons winkeltje is geweest, heeft dat ongetwijfeld gezien. Wij zijn gespecialiseerd in ruwe en gepolijste edelstenen van uitzonderlijke kwaliteit. En daar werken we op deze dag mee. We maken steeds een heel krachtige tafel met edelstenen rondom een thema. Zo’n tafel is echt prachtig. We gaan er rondom zitten en ermee werken. Na de pauze maken we een nieuwe tafel. Zo is elke ervaring anders. Ook voor mensen die al vaker zo’n dag bij ons gedaan hebben. Dat komt dankzij de kwaliteit en hoeveelheid van de stenen, maar ook door de rust en de tijd die er zomaar is. Je zakt er steeds dieper in.

Voor wie
Deze dag is geschikt voor mensen die nieuwsgierig zijn naar edelstenen, maar nog niet zoveel ervaring hebben. En zeker ook voor de meer ervaren mensen én voor de mensen die al jaren intensief met stenen werken. Iedereen kan deze dag op zijn eigen niveau meedoen. Daarmee is de cursus toegankelijk voor instekers en tegelijkertijd juist ook zeer voedend voor ervaren mensen. Een unieke kans dus om onze hele collectie te ervaren.