Edelstenen

In ons winkeltje verbonden aan de praktijk hebben wij een topcollectie edelstenen. Artistiek en energetisch krachtig. We werken er mee in de praktijk met mensen die er een klik mee hebben. Ze zijn ook te koop.

Onze edelstenen: onze passie

Al onze stenen hebben we met zorg uitgekozen op hun krachtige, hoge energie. Veel edelstenen hebben een grote artistieke waarde. Wij verkopen alleen goede tot zéér goede edelstenen. Kom vooral kijken en laat u verwonderen!

art by nature

Wij verkopen edelstenen met een hoge artistieke waarde. Die kunnen veel toevoegen aan uw woon- en werkomgeving. Wij kunnen u helpen in alle fasen van een aankoop: uitzoeken wat bij u past, meedenken over een mooie voet, de juiste ophanging aan een muur,  de belichting, zorgen dat de steen bij u komt. Kortom: we denken met u mee!

Edelstenen bij coaching

Sommige mensen kunnen heel goed de kracht die edelstenen uitstralen waarnemen en vinden het fijn zich daarmee te verbinden. Het kan helpend zijn bij hun proces.  Werken met edelstenen behoort dus tot de mogelijkheden binnen onze praktijk. In onze werkruimte staat een grote, krachtige en veelzijdige collectie edelstenen waar we mee kunnen werken.

Verhogen van energie in huis of werkomgeving

Edelstenen kunnen in je woon- of werkomgeving een krachtig veld van die energie creëren, waar je behoefte aan hebt. Voor gevoelige mensen is dat zeer weldadig.  Welke stenen heb je nodig en hoe of waar plaats je die in je huis? Wij adviseren u daar graag in.

Wij verkopen…

  • Edelstenen in hun ruwe vorm, gepolijste edelstenen en soms beelden of beeldjes gemaakt van edelstenen;
  • hangers en armbanden, vaak gezet in zilver.

Wij hebben een grote liefde voor grote stukken van hele goede kwaliteit. Daardoor kopen we ook stukken in die je in een gewone winkel niet snel zult vinden.

We zijn, klein als we zijn, topspecialist in onder andere mangano calciet, celestine en aragoniet.

We hebben doorgaans een grote collectie prachtige ruwe rozekwarts in huis.

Zoekopdracht

Wij kennen de Europese markt voor edelstenen zeer goed. We zien elk jaar honderduizenden stenen. U kunt ons vragen uit te kijken naar een steen speciaal voor u. Dat noemen we een zoekopdracht. Een zoekopdracht kan heel open zijn: kijk naar een steen waarbij jullie denken dat die echt bij ons past. Of meer gesloten: zoek een amethist van zeer goede kwaliteit van  2  meter hoogte. Als we zo’n steen tegenkomen, nemen we ter plekke contact met u op en kunt u zelf besluiten of u die steen wilt nemen. Over zoekopdrachten maken we vooraf duidelijke afspraken. Om te overleggen over een zoekopdracht kunt u ons bellen of mailen.

onze edelstenen winkel

Ons prachtige edelstenen winkeltje is gevestigd in onze praktijk. Edelstenen zien en eventueel kopen is mogelijk…

  • Door cliënten en cursisten  tijdens/rondom sessies en trainingen.
  • Op afspraak in de praktijk.
  • D.m.v. beeldbellen op afspraak.

In onze webshop: op korte termijn zullen we beetje bij beetje edelstenen in onze webshop plaatsen. Ook dan geven we alle gewenste service die wij kunnen geven.

We kunnen u adviseren op basis van een gesprek met u. Desgewenst kunnen wij ook een steen kinesiologisch samen met u uittesten.

Wij zijn ervaren in het beschermend verpakken en verzenden van edelstenen.

Blijf in verbinding

Heeft u een vraag? Dan kunt u gebruik maken van dit contactformulier. U kunt ons ook bellen van maandag t/m vrijdag van 9.15 tot 10.00 uur.