De Verbinding

Waar je in verbinding komt met jezelf
Lees ons Corona protocol

Door de Corona (COVID-19) epidemie sluiten veel deuren en is veel niet meer mogelijk. Wij blijven toegankelijk om mensen te helpen. Juist ook nu in deze voor veel mensen stressvolle tijd. Want nog heel veel is nog wel mogelijk als we allemaal open staan voor creatieve oplossingen. Wij blijven sessies geven, maar doen dat nu bij voorkeur online via Skype, Facetime of WhatsApp Video. Heeft u dat nooit gedaan? Het is heel makkelijk en we leggen het u zo per telefoon uit.

Consulten bij voorkeur online
Ook al bent u wellicht gewend altijd voor een consult in onze praktijk te komen, we doen wekelijks veel consulten online met cliënten die ver weg of in het buitenland wonen. We hebben wereldwijd duizenden sessies via Skype, Facetime en WhatsApp Video gedaan. Dat gaat niet alleen verrassend goed, cliënten waarderen het ontzettend. Is het idee onwennig voor u? Laten we het gewoon doen. En merkt u toch in de eerste sessie, dat dit echt niet voor u werkt, dan hoeft u die sessie niet te betalen! Maar onze ervaring is dat dat bijna nooit voorkomt.

Consulten in de praktijk
Als u zich niet lekker voelt, hoofdpijn hebt, verkouden of snotterig bent, of moet hoesten, kortom als u symptomen van het Coronavirus hebt, is een sessie in de praktijk niet mogelijk. We kunnen dan wel online met u werken. Onze voorkeur gaat op dit moment uit naar online consulten, maar klachtenvrij bent u vooralsnog van harte welkom in de praktijk. Vanzelfsprekend volgen we een zeer strikt hygiëneprotocol. Deze maatregelen nemen we:

 • We plannen geen cliënten meer achter elkaar in de praktijk, zodat we na elke cliënt in de praktijk consequent kunnen reinigen. U komt daardoor altijd in een schone praktijk en niet met anderen in contact. 100% veilig dus. Voor aanvang en na elk consult maken we schoon met Dettol:
  • Deurklink voordeur, praktijkruimte en toilet, aan de binnen- en buitenkant
  • Drukknop doorspoelen toilet
  • Zeepflacon
  • Knop kraan
  • We voorzien in papieren doekjes om de handen te drogen en een bakje om deze doekjes in te gooien
  • U krijgt kwitanties per mail toegestuurd.
  • Bij contante betaling vragen wij u gepast geld mee te nemen
  • Wij doen zelf de deuren naar de praktijk open en dicht. U hoeft die niet aan te raken
  • We geven geen handen.
  • En we testen niet meer op de armen van de cliënt, maar alleen autokinesiologisch.
  • We werken niet meer met procedures waarbij we aanraken.
  • We houden consequent een kleine 2 meter afstand. Het bureau is daartoe verbreed.

Afzeggen in verband met Coronasymptomen
Normaal gesproken hanteren we een afzegtermijn van twee werkdagen. Als sessies niet door kunnen gaan in verband met Coronaperikelen, brengen wij de sessie niet in rekening, als u ná deze termijn afzegt. Natuurlijk geldt wel: hoe eerder u het ons kunt laten weten, hoe werkbaarder het voor ons is.

Edelstenen inkopen
Onze edelstenenwinkel blijft op afspraak open. Zo voorkomen we dat mensen elkaar ontmoeten in de winkel en kunnen we de gepaste fysieke afstand garanderen. En u verzekeren dat alle deurknoppen en dergelijke voorafgaand aan uw bezoek gedesinfecteerd zijn.

Veel gezondheid en warmte,

Fons Delnooz en Patricia Martinot

Coaching

We werken met mensen van álle leeftijden. We coachen individuen,  (echt)paren en ouders met kinderen. Dat doen we ín onze praktijk en met beeldbellen. Wij geven sessies afzonderlijk en samen.

Training

We hebben trainingen ontwikkeld die we geven aan kleine groepen. Dat doen we  in onze praktijk, online en in de zomer in onze heerlijke tuin. De sfeer is ontspannen, positief, respectvol.

Boeken

11 praktische boeken schreven we over ons werk. We geven in alle boeken inzicht, voorbeelden en oefeningen/technieken. Juist die combinatie én de eenvoudige taal  zeggen lezers zeer te waarderen.

Ontvang ons ebook gratis

In ons werk als coaches blijkt vaak dat mensen niet loskomen van bepaalde emoties. Eén van onze meest effectieve technieken waar we dan mee werken, wordt in dit eboek  zeer gedetailleerd beschreven, zodat u er zelf mee aan de slag kunt.  We hopen dat dit boekje bijdraagt ​​aan uw welbevinden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang dit e-boek gratis als PDF in uw mailbox.

Uitgelicht

Geen aankomende evenementen.

Blijf in verbinding

Heeft u een vraag? Dan kunt u gebruik maken van dit contactformulier. U kunt ons ook bellen van maandag t/m vrijdag van 9.15 tot 10.00 uur.