Begeleider: Fons Delnooz
Data: 3 online trainingssessies van 2 uur per dag, met een daaraan voorafgaande aanmeldperiode van 20 minuten.
17, 20, 22 april 2020
28, 29, 30 april 2020

Verbinding: via Zoom (de download link vindt u bovenaan de algemene cursuspagina
Tijd: 10.20-12.20, alle dagen. Aanmelden op zoom gaat open om 10.00 uur
Kosten: €95,- incl. 21% BTW
Voor: particulieren en hulpverleners
Maximum aantal deelnemers: 10
Informatie: bel of mail ons!

Aanmelden:
Voor de online trainingen vragen wij u het cursusbedrag te voldoen per bank, met vermelding van uw naam, de naam en datum van de training. De gegevens staan op het inschrijfformulier. De aanmeldbutton staat onderaan deze pagina.

Online training
We werken in deze training met een klein groepje mensen, zodat interactie mogelijk blijft tussen u en Fons Delnooz, die de training geeft.

Over de training
De Corona epidemie houdt de gemoederen van miljarden mensen bezig. Al die emoties en gedachten van deze mensen, én het veld van het Coronavirus zelf, vormen een soort van energetische wolk die de aarde omspant. Dat veld kan u beïnvloeden. Het geeft onrust, misschien ook angst, onveiligheid, misschien ook lusteloosheid, nergens meer toe komen. Mensen ervaren dit veld vaak als zeer onaangenaam. Hoe kun je vrij blijven van dit veld? Hoe kun je zelf in een fijne energie blijven? Hoe kun je positief, krachtig en vitaal blijven? Hoe kun je betrokken zijn, maar niet negatief aangetast worden door dit veld? Daarover gaan deze 3 trainingssessies.

Zoals in al onze boeken, trainingen en sessies combineren we ook in deze training inzicht met doen. Inzicht: hoe is het mogelijk dat dit gebeurt? Wat gebeurt er bij mij? Wat doe ik zelf waardoor dit mogelijk is? Wat versterkt deze binding met deze niet zo fijne energie en wat verzwakt deze verbinding, m.a.w.: hoe kan ik er vrij van komen?

Doen: we leren u eenvoudige, maar toch effectieve technieken. Die doen we samen, zodat u kunt ervaren hoe ze werken en wat ze doen. Én u heeft dan ook de gelegenheid vragen te stellen als u een oefening niet helemaal begrijpt. Deze technieken kunt u zelf na de training gebruiken om uw energie fris te houden.